Barszcz czerwony z warzywami.

Barszcz czerwony z warzywami.

Barszcz czerwony z warzywami.

Przepis na : obiad

     Pyszna, aromatyczna, sycąca, zdrowa, gęsta zupa w sam raz na wiosnę. Trochę przypomina barszcz ukraiński, tyle tylko, że bez fasoli i kapusty. Chętnie ją przygotowuję, bo to jeden ze smaków dzieciństwa. Polecam! Składniki na barszcz czerwony z warzywami 1 porcja rosołowa, żeberka, skrzydło indycze lub inna kość lub mięso na zupę 4 buraczki czerwone ugotowane ze skórką 2 marchewki 1 pietruszka 1 mały seler (lub pół dużego selera) 4 ziemniaki 1 listek laurowy 3 ziarna ziela angielski... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Rozpustne gotowanie

Autor

Agnieszka Gąsior

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, buraczki, seler, marchewka, mięso, barszcz, ziemniaki, ziemniak, zdrowe przepisy, barszcz ukraiński, warzywa, fasola, żeberka, barszcz czerwony, kapustą, obiad, zupa z selera, zdrowe obiady, czerwona kapusta, fasola czerwona, czerwona fasola, mięso na obiad, ziemniaki na obiad

Inne przepisy z Rozpustne gotowanie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.