Jaja faszerowane tuńczykiem

Jaja faszerowane  tuńczykiem

Jaja faszerowane tuńczykiem

Przepis na : kolacja

Kolacyjka dziś będzie wyśmienita , bardzo smaczna i uważam , że lekka.Uwielbiam tuńczyka z puszki ,a w jajach to już kcham po prostu. Każdy z nas ma jakiegoś bzika  hi hi  mój bzik to tuńczyk i jaja.   Składniki: Jaja 6 szt L tuńczyk w zalewie 200 g papryka czerwona 1 szt ruccola 50 g oliwki zielone nadziewane z 20 szt Sos Winegret : oliwa z oliwek  2 łyżki sok z cytryny   papryka czerwona mielona 1 szczypta sól i pieprz   Krok 1 Ruccole rozsypujemy na dużym talerzu  i skrapiam... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Różowa kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.