Jagodzianki

Jagodzianki

Jagodzianki

Takich drożdżówek jak te, nie jadłam chyba jeszcze nigdy w życiu. Są mięciutkie, pulchniutkie i pyszne. Przepis podpatrzyłam u  Wandy . Dodatek do ciasta drożdżowego parę łyżek serka , zmienia smak i przede wszystkim świeżość jagodzianek . Udało mi się schować ich kilka , aby na drugi dzień sprawdzić jak smakują ( oczywiście przykryłam je ściereczką ) . Czekała mnie miła niespodzianka. Otóż bułeczki niczym nie odbiegały wyglądem ani puszystością od dnia poprzedniego. Można również takie jagodzianki zam... czytaj dalej...

Polecają przepis

Czytaj dalej na blogu Różne smaki w kuchni

Warto przeczytać

Jak przygotowywać potrawy, by nie tracić cennej witaminy C?

Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.