Mięsożercy zgodzą się, że nie ma nic lepszego niż dobrze przyrządzone na grillu mięso. Kluczem do sukcesu jest nie tylko odpowiednia technika grillowania, lecz także marynata, która sprawi, że smak potrawy zwali nas z nóg. Mięsa z grilla – techniki grillowania Jakie mięso z grilla jest najlepsze? Każde, o ile zostanie uprzednio odpowiednio zamarynowane, a później przyrządzone na grillu przy zastosowaniu najlepszej metody. Teoretycznie grillowanie mięsa nie jest trudne, dlatego tak ważne przy tej sztuce jest ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...