Polska - Pasta makrelowa w wersji bezrybnej

Polska - Pasta makrelowa w wersji bezrybnej

Polska - Pasta makrelowa w wersji bezrybnej

Przepis na : śniadanie

Jakimś wielkim fanem takich zamienników raczej nie jestem, ale paprykarz jaglany czy faux gras z przepisów Marty Dymek bardzo szanuję i szczerze uwielbiam. Historia powstania tego przepisu jest taka, że w lodówce zalegały nam jakieś resztki wędzonego tofu i ciecierzycy. Dwie minuty później na talerzu był pyszny razowy chlebek posmarowany wege pastą makrelową i ogórek kiszony. Składniki: - pół kostki wędzonego tofu - 3 łyżki ciecierzycy z puszki  - 4 łyżki oleju rzepakowego - łyżeczka koncentratu pomidorowego... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Roślinożerni urlopowicze

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.