Makaron Mie z warzywami

Makaron Mie z warzywami

Makaron Mie z warzywami

Inspiracja tym przepisem pochodzi z wegetariańskiego czasopisma Slowly Veggie! - nieco go zmodyfikowałam, ponieważ chciałam zużyć warzywa samotnie plątające się po lodówce.  Tak naprawdę możesz wykorzystać takie, na jakie masz ochotę. Zwłaszcza nie musisz się przejmować, jeśli nie uda Ci się znaleźć kapusty pak choi – bez problemu możesz ją zastąpić młodymi szparagami, których tak pełno w sezonie na bazarach. Dressing sprawia, że ta sałatka ma wyjątkowy, wielowymiarowy smak. Składniki: 6 łyżek jasnego... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Roślinna - blog wegański

Autor

Kamila KwietnickaKamila Kwietnicka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

wegańskie, zdrowe przepisy, sosy, zdrowe, makarony, makaron, papryka, cebula, brokuły, brokuł, kapustą, sezam, sos sojowy, sok, imbir, sałatki, sałatka, syrop, marchewka, szparagi, warzywa, salatka z makaronem, makaron po chińsku, sos do makaronu, czerwona kapusta, makaron z patelni, makaron smażony, sałatka z papryki, sałatki z brokułów, sałatka z brokułami

Inne przepisy z Roślinna - blog wegański

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.