RYBA PANIEROWANA

RYBA PANIEROWANA

RYBA PANIEROWANA

Ryba panierowana to absolutny klasyk podczas kolacji Wigilijnej . Przygotowana według tego przepisu jest mięciutka w środku z chrupiącą złota panierką Składniki 2-3 filety 3 łyżki mąki pszennej  3 łyżki bułki tartej olej do smażenia sól, pieprz do smaku Sposób przygotowania Opłukane i osuszone filety pokroić na kawałki. Następnie każdy kawałek ryby oprószyć solą oraz pieprzem. Przyprawioną rybę obtoczyć w mące bułce tartej, roztrzepanym jajku i ponownie w mące. każdy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu RAROSSA

Warto przeczytać

12 pysznych przepisów na sałatki na Święta

Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wigilię Ewy Wachowicz

Ostatnimi czasy w telewizji pojawia się co raz więcej programów kulinarnych. Jednym z moich ulubionych jest „Ewa gotuje”, w którym główną rolę odgrywa sama Ewa Wachowicz.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.