Gnocchi z ricottą, parmezanem i szpinakiem

Gnocchi z ricottą, parmezanem i szpinakiem

Gnocchi z ricottą, parmezanem i szpinakiem

  Jestem świadoma tego, że to danie „nie wygląda”… Ale nadrabia smakiem i aromatem, ponieważ zioła i inne dodane przeze mnie składniki sprawiają, że przepięknie pachnie, a w smaku jest naprawdę ciekawe. Moje niedawne problemy zdrowotne zmusiły mnie do eliminacji pewnych składników z diety. Ograniczenie spożycia mięsa wpłynęło niezwykle twórczo na kompozycje posiłków, które nie tylko pomagają mi w mojej zdrowotnej kuracji, ale również pysznie smakują. Okazuje się, że jarskie dania wca... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Raj dla Podniebienia

Autor

Renata Czelny - Kawa

Jestem rodowitą rzeszowianką mieszkającą w Krakowie.
Od kilku lat eksperymentuję w kuchennych wyczynach!
Moją specjalnością jest pieczenie serników w różnych smakach i odsłonach. Kolekcjonuję filiżanki, piękne dzbanki herbaciane, jestem wielką miłośniczką herbaty, kawy i czekolady.

Kocham książki, ostatnio zainteresowało mnie fotografowanie. Gotowanie zamieniłam w pasję, która stała się moim światem.

Podróżuję, fotografuję, poszukuję nowych smaków.
Zapraszam!

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, szpinak, ciekawe przepisy, zupa pomidorowa, sos pomidorowy, diety, mięso, ziemniaki, dieta, ciasto, jajka z farszem

Inne przepisy z Raj dla Podniebienia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.