Pieczona papryka Pana Rafała

Pieczona papryka Pana Rafała

Kocham kuchnię włoską i pewną dziewczynę… Wracając do kuchni, od jakiegoś czasu szukam, czytam, znajduje przepisy kuchni włoskiej, domowej, regionalnej, takiej, której nie znajdzie się w restauracjach, nadmorskich kurortach robionych specjalnie pod turystów. I tak jest tym razem, papryka z południa Włoch, z oliwkami, kaparami i czosnkiem, czyli Peperoni al Gratin. – 2 – 60 minut 60 minut – Włochy Krótka lista zakupów 4-5-6 czerwonych papryk Garść czarnych oliwek Garść kaparów 5 ząbków cz...

Czytaj dalej na blogu RafalCook

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.