Gołąbki z piekarnika z sosem grzybowym.

Gołąbki z piekarnika z sosem grzybowym.

Gołąbki z piekarnika z sosem grzybowym.

Pyszne danie ale przez wielu uważane za bardzo pracochłonne. Moje zdanie jest inne... i kiedy je zrobię spokój mam z obiadem nawet na trzy dni. A Wy kiedy najczęściej robicie gołąbki? Składniki na farsz; 40 dag ryżu jaśminowego  Skworcu 40 dag ryżu brązowego  Skworcu 50 dag mięsa mielonego (może być mieszane) 40 dag ulubionej wędliny w kawałku ( może być mielonka) 2 cebule sól i pieprz do smaku ( polecam  Skworcu) 3 łyżki oleju 1 średnia główka białej kapusty 4 szklanki rosołu Sos grzybowy; 1 gar... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Radość kipiąca uśmiechem.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.