Fasolka po bretońsku

Fasolka po bretońsku

Przepis na : obiad

Chyba jedno z bardziej popularnych dań kuchni polskiej, które można zweganizować w bardzo prosty sposób – po prostu nie dodając cebuli. Fasolka po bretońsku w wersji roślinnej powinna być aromatyczna, rozgrzewająca, dlatego nie bójcie się dodawać ulubionych przypraw! Do przygotowania tego dania, jak sama nazwa wskazuje potrzebna jest oczywiście fasola . Opcji jest wiele i moim zdaniem najlepiej jest pójść za głosem serca i wybrać po prostu taką jaką lubimy najbardziej. Tradycyjnie robi się ją z białej...

Czytaj dalej na blogu rabarbarowo

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.