Polędwica z mintaja

7
  • Polędwica z mintaja
  • Polędwica z mintaja

    Delikatne mięso z mintaja idealnie komponuje się z surówką z młodej kapusty, do tego młode ziemniaki i świeży koperek. Mega ;) Składniki: 800 g polędwicy z mintaja sok z cytryny mąka kukurydziana 2 jajka bułka tarta smalec wieprzowy do smażenia olej sól, pieprz Przygotowanie: Polędwicę dzielimy na kawałki, skrapiamy sokiem z cytryny, oprószamy solą i pieprzem. Obtaczamy w mące, następnie rozbełtanym jajku i w bułce tartej. Smażymy na rozgrzanym smalcu z dodatkiem oleju. Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen


    Tematycznie do tego przepisu

    • Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie
      Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

      Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

    • Dieta Montignaca
      Dieta Montignaca

      Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

    • Dieta Paleo
      Dieta Paleo

      Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

    Inne przepisy z R'n'G Kitchen

    Dodaj komentarz