Pierogi z mięsem i kapustą kiszoną

Pierogi z mięsem i kapustą kiszoną

Pierogi z mięsem i kapustą kiszoną

Bardzo spodobało nam się połączenie kapusty kiszonej z winogronem, więc postanowiliśmy połączyć ją z mięsem.    Składniki 1 golonka indycza 250 g kiszonej kapusty 2 szalotki 1 łyżka masła 1/2 szklanki soku winogronowego 50 g orzechów włoskich 50 ml białego wytrawnego wina 1 łyżeczka miodu sól, pieprz     Ciasto: 250 g mąki 1 łyżeczka masła 200 ml wrzącej wody Omasta: 75 ml oleju z suszonych pomidorów 1 pęczek szczypiorku   Przygotowanie   Normal 0 21 false false false Microsoft... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, ciasto, mięso, pierogi przepis, pierogi, orzechy, kapusta kiszona, golonka, ciasta z masa, suszone pomidory, mielone, mięso mielone, mięso duszone, ciasto z orzechami, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, pierogi z mięsem, biała polewa do ciasta

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.