Kapuśniak na ostro

Kapuśniak na ostro

Kapuśniak na ostro

Pożywna i smaczna odmiana kapuśniaku. Tym razem w wersji na ostro.  Składniki 600 g kapusty kiszonej (razem z kwasem) 1 l bulionu warzywnego 200 g wędzonego boczku 50 g koncentratu pomidorowego 2 łyżeczki płaskie ostrej mielonej papryki 1 papryka czerwona 2 cebule 4 ziemniaki 2 łyżki octu jabłkowego pomidory w puszce (z zalewą) cayenne sól i pieprz Przygotowanie Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Paprykę i cebule kroimy w cienkie paski. Na niewielkiej ilości oleju smażymy warzywa  ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Autor

Arkadiusz Gie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

papryka, mielone, boczek, kapustą, ziemniaki, ziemniak, zupa, kapusta kiszona, kapusniak, warzywa, mielone z warzywami, czerwona kapusta, zupa warzywna, zupa pomidorowa

Inne przepisy z R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.