Jajka po hiszpańsku

Jajka po hiszpańsku

Jajka po hiszpańsku

A może takie śniadanie ? Składniki 20 dag zielonej fasolki szparagowej duża czerwona papryka 20 dag kiełbasy chorizo 2 pomidory cebula 2 ząbki czosnku 4 jajka 7 łyżek oliwy ostra papryka sól biały pieprz Przygotowanie   Fasolkę oczyściłem i obgotowałem ok. 5 minut we wrzątku. Osączyłem. Na oleju przesmażyłem posiekaną cebulę i pokrojoną w paseczki paprykę. Dodałem czosnek i fasolkę , pokrojoną w plasterki kiełbasę. Smażyłem wszystko razem 5 minut , cały czas mieszając. Dodałem obrane ze skórki i pokrojone w k... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.