Filety z tuńczyka w sosie śmietanowo – pieczarkowym

Filety z tuńczyka w sosie śmietanowo – pieczarkowym

Filety z tuńczyka w sosie śmietanowo – pieczarkowym

Tuńczyk podany w tej wersji smakuje wybornie. Można podać go z ryżem.  Składniki 1 słoik (250 g ) filetów z tuńczyka w oliwie z oliwek 250 g pieczarek 125 ml śmietany 1 cebula 3 ząbki czosnku 100 ml mleka 1 łyżka oliwy z oliwek 1 łyżka musztardy natka pietruszki sól pieprz     Przygotowanie   Cebulę i czosnek obrałem, pokroiłem w plasterki. Posiekałem natkę pietruszki. Pieczarki pokroiłem na ćwiartki. Wymieszałem śmietanę z musztardą Rozgrzałem oliwę z oliwek na dużej patelni ( użyłem r... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu R'n'G Kitchen

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.