Bezglutenowy placek wytrawny po wiejsku
Bezglutenowy placek wytrawny po wiejsku
Przepis na : kolacja
Dziś mam dla Was przepis na pyszny bezglutenowy placek w sam raz na letni obiad. Ciasto zrobiłam z mąki z czerwonej soczewicy i wody z dodatkiem oliwy z oliwek, czarnej quinoy i świeżych ziół. Reszta składników to warzywa z ogródka mojej cioci i wiejski boczek, który przywiozłam od rodziców. Przepis bierze udział w konkursie z "Tiną" na Durszlaku :) trzymajcie kciuki. Składniki: 5 łyżek ugotowanej czarnej quinoy 1 i 1/2 szklanki mąki z czerwonej soczewicy 1 i 1/4 szklanki wody 5 łyżek oliwy z oliwek świeże zioł... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Quinoa Raz!
Warto przeczytać

Dieta Pięciu Przemian
Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.
Czytaj dalej...Autor
Celiak w podróży
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
placki, boczek, ciasto, obiad, sosy, bezglutenowe, cukinia, sos czosnkowy, kolacja, placki z cukinii, sos mięsny
Inne przepisy z Quinoa Raz!
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję