Bezglutenowy placek wytrawny po wiejsku

Bezglutenowy placek wytrawny po wiejsku

Bezglutenowy placek wytrawny po wiejsku

Przepis na : kolacja

Dziś mam dla Was przepis na pyszny bezglutenowy placek w sam raz na letni obiad. Ciasto zrobiłam z mąki z czerwonej soczewicy i wody z dodatkiem oliwy z oliwek, czarnej quinoy i świeżych ziół. Reszta składników to warzywa z ogródka mojej cioci i wiejski boczek, który przywiozłam od rodziców. Przepis bierze udział w konkursie z "Tiną" na Durszlaku :) trzymajcie kciuki. Składniki: 5 łyżek ugotowanej czarnej quinoy 1 i 1/2 szklanki mąki z czerwonej soczewicy 1 i 1/4 szklanki wody 5 łyżek oliwy z oliwek świeże zioł... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Quinoa Raz!

Warto przeczytać

Dieta Pięciu Przemian

Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.