Przepis na : obiad
Składniki: 2 pęczki zielonych szparagów 3 ząbki czosnku 3 łyżki oleju sezamowego 1 łyżka masła 1 łyżka sezamu 1/4 łyżeczki ostrej papryki sól Sposób wykonania: Od szparagów odłamujemy zdrewniałe końcówki. Na dużej patelni rozgrzewamy olej i wrzucamy szparagi. Oprószamy solą i papryką. Smażymy około 10 minut. Po tym czasie dodajemy zmiażdżony czosnek, sezam i masło. Smażymy przez kolejne 10 minut od czasu do czasu mieszając, tak aby szparagi były równomiernie podsmażone i obtoczone w sezamie i czosnku. ... czytaj dalej...
Dieta Pegan inaczej Paleo-Vegan powstała z połączenia wegańskich zwyczajów i diety paleo, która opiera się na jedzeniu mięsa i ryb. Na czym to polega?
Czytaj dalej...