Pasta z tuńczyka, ogórków kiszonych i selera naciowego

Pasta z tuńczyka, ogórków kiszonych i selera naciowego

Przepis na : śniadanie

  Składniki: 2 puszki tuńczyka w kawałkach (w oleju) 2 łodygi selera naciowego 3 ogórki kiszone 1/2 czerwonej cebuli 1/4 szklanki jogurtu greckiego 1 łyżka musztardy Dijon 1 łyżka majonezu 2 łyżki posiekanej natki pietruszki sól, pieprz Sposób wykonania: Do miski wkładamy odsączonego tuńczyka, dodajemy posiekane łodygi selera, pokrojone w małą kostkę ogórki i cebulę oraz jogurt, majonez, musztardę i natkę pietruszki. Całość doprawiamy do smaku solą i pieprzem, mieszamy. Podajemy z pieczywem lub grzankami. ...

Czytaj dalej na blogu Qchnia po prostu

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

12 pysznych przepisów na sałatki na Święta

Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.