Przepis na : śniadanie
Składniki: 2 puszki tuńczyka w kawałkach (w oleju) 2 łodygi selera naciowego 3 ogórki kiszone 1/2 czerwonej cebuli 1/4 szklanki jogurtu greckiego 1 łyżka musztardy Dijon 1 łyżka majonezu 2 łyżki posiekanej natki pietruszki sól, pieprz Sposób wykonania: Do miski wkładamy odsączonego tuńczyka, dodajemy posiekane łodygi selera, pokrojone w małą kostkę ogórki i cebulę oraz jogurt, majonez, musztardę i natkę pietruszki. Całość doprawiamy do smaku solą i pieprzem, mieszamy. Podajemy z pieczywem lub grzankami. ...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...