Przepis na : obiad
Składniki: 250 g makaronu wstążki 1 podwójna pierś z kurczaka 250 g mieszanki mrożonej - marchewka z groszkiem 2 łyżki masła 2czubate łyżki mąki pszennej 500 ml bulionu drobiowego 100 ml mleka 3 łyżki śmietany 18% 1 łyżeczka tymianku 1 łyżeczka czosnku w proszku sól, pieprz 3 łyżki tartego parmezanu 1/2 pęczka natki pietruszki Sposób wykonania: Makaron gotujemy al'dente w osolonej wodzie. Pierś z kurczaka wkładamy do gotującego się bulionu i gotujemy przez około 20 minut. Następnie mięso wyjmujemy i ... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...