Przepis na : śniadanie
Składniki: 5 jajek 1 słoik selera w wiórkach (160g po odsączeniu) 10 rzodkiewek 1 puszka kukurydzy 1/2 czerwonej cebuli 4 łyżki majonezu 2 łyżki jogurtu naturalnego sól, pieprz czarny Sposób wykonania: Jajka gotujemy na twardo. Selera oraz kukurydzę odsączamy z zalewy. Rzodkiewki, jajka oraz cebulę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki łączymy ze sobą. Dodajemy majonez oraz jogurt, doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy. Podajemy z pieczywem. czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Jajka są dosyć bardzo popularnym składnikiem wielu potraw. Wykorzystuje się je przy pieczeniu ciasta, robieniu sosów, placków ziemniaczanych, majonezu, jajecznicy itd
Czytaj dalej...