Przepis na : kolacja
Składniki: 5 jajek 1 słoik selera w wiórkach (160g po odsączeniu) 10 rzodkiewek 1 puszka kukurydzy 1/2 czerwonej cebuli 4 łyżki majonezu 2 łyżki jogurtu naturalnego sól, pieprz czarny Sposób wykonania: Jajka gotujemy na twardo. Selera oraz kukurydzę odsączamy z zalewy. Rzodkiewki, jajka oraz cebulę kroimy w kostkę. Wszystkie składniki łączymy ze sobą. Dodajemy majonez oraz jogurt, doprawiamy solą i pieprzem, mieszamy. Podajemy z pieczywem. czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...