Na moim blogu znajdziesz przepisy na potrawy domowe, proste, łatwe i bez wyszukanych produktów oraz porady kulinarne. Cenię sobie NORMALNOŚĆ – codziennie i od święta. Dziękuję za odwiedziny na moim blogu. Będzie mi miło, jeśli zostawisz komentarz… Sos podaje się jako dodatek do wędlin, mięs, ryb, ziemniaków, frytek itp. SKŁADNIKI : 8 łyżek majonezu Winiary, 4 łyżki pikantnego ketchupu Kotlin lub Pudliszki, 1,5 łyżeczki octu winnego (Develey ), 1 łyżeczka drobnego cukru, szczypta soli, szczypta ...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...