Na moim blogu znajdziesz przepisy na potrawy domowe, proste, łatwe i bez wyszukanych produktów oraz porady kulinarne . Cenię sobie NORMALNOŚĆ – codziennie i od święta. „ Nie ma bardziej szczerej miłości, niż miłość do jedzenia ” George Bernard Shaw. Kurczak w całości, przyprawy : sól, vegeta w czerwonym opakowaniu, papryka słodka i ostra, majeranek , łyżeczka masła w środek. olej do polania po wierzchu kurczaka. Sól do wysypania blaszki .(ok.1 kg.) Dzień wcześniej na noc solę i posypuje ...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...