Precle bawarskie

Precle bawarskie

Precle bawarskie

  Tradycyjne niemieckie miękkie precle,  upieczone przeze mnie wg przepisu znalezionego na blogu: Just One Bite, Please? A Celebration of Food and my Culinary Adventures Cały proces przygotowywania tych precli (a szczególnie ich formowania) warto również wcześniej obejrzeć na f ilmiku z YouTube powiązanym z powyższym przepisem. Tradycyjne bawarskie precle (znane w Niemczech jako Laugerbrezel), powinny być przed pieczeniem zanurzone w 4% roztworze ługu, aby mogły być sprzedawane jako Laugerbrezels. Użycie wodor... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Przepisy na domowy ser i chleb

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję