Składniki: 1 kabaczek 70 dkg papryki 4 duże cebule 4 całe pomidory mały koncentrat pomidorowy 2 kiełbasy zwyczajne pieprz sól vegeta olej mąka 2,5 l wody Sposób wykonania: Kabaczek obrać ze skóry, usunąć miąższ z pestkami, pokroić w kostkę i ugotować. Paprykę oczyścić z nasion pokroić w niezbyt cienkie paski i przesmażyć na oleju. Pomidory sparzyć wrzącą wodą, zdjąć skórkę, pokroić w grubą kostkę, przesmażyć. Cebulę pokroić w piórka i zeszklić na oleju. Kiełbasę pokroić drobno, podsmażyć na patelni pozostawionej... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...