Pstrąg smażony z ziołami.
Wpis bez zdjęcia lub nie udało się go pobrać.
Pstrąg smażony z ziołami.
Składniki : 4 pstrągi 1 łyżka suszonej szałwii masło sok z cytryny sól pieprz olej do smażenia zielona natka pietruszki do dekoracji Sposób wykonania : Pstrągi oczyścić, natrzeć solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny. W brzuch ryby włożyć trochę masła i suszonej szałwii. Odstawić na godzinę do lodówki. Smażyć na rozgrzanym oleju z obu stron. Podawać udekorowane posiekaną natką pietruszki i plasterkami cytryny. Smacznego ! ! ...
Czytaj dalej na blogu Przepisy i porady kulinarneAutor
Krzysztof Jaracz
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
jak zrobic pstrąga, cytryna, susz, sok, pietruszka, ryby, pstrag, dekoracje, ryba, ryby smażone
Inne przepisy z Przepisy i porady kulinarne
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję