Dzisiaj zapraszam na delikatne, maślane rogaliki. Są pyszne! Zrobiłam je z gotową masą makową (nie miałam czasu, żeby robić ją sama). Bardzo wszystkim smakowały. Jeżeli przygotowałaś/eś danie z tego przepisu, prosimy o jego zdjęcie :). Wyślij je na adres a.rybinska@gmail.com. Fotografię opublikujemy w komentarzach i na naszym Facebooku (oczywiście podpiszemy Wasze dzieło). CZYTAJ WIĘCEJ I PRZEJDŹ DO PRZEPISU » czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Jest to popularna potrawa szczególnie na Pomorzu i Kaszubach, co nie znaczy, że gości ona na stołach w całej Polsce.
Czytaj dalej...Wyglądają obłędnie tak apetycznie:)Dzięki Pani przepisom na nowo odkrywam świat kuchni.Agnieszka
Tak jak mówiłam. Zmotywowałam się i są. Dziękuje za inspirację :) http://kamciss-zyciezesmakiem.blogspot.com/2013/07/rogaliki-drozdzowo-maslane.html
Przeoczyłam Twój wpis :/ Dziękuję za linka :) Rogaliki wyszły cudne! Pozdrowienia :)
Wygladaja ciekawie,sprobuje zmodyfikowac nadzienie,bo niezbyt mi odpowiada mak z puszki.Mysle ze idealnym bedzie z orzechow wloskich drobno zmielonych,ze skorka pomaranczowa i rodzynkami,z dodatkiem rumu i kremowki (nadzienie do nalesnikow ala Gundel)Pozatym dzieki za super przepis.