Niespotykana kremowa zupa z białej fasoli odmiany cannelini i słodkich batatów, serwowana z gremolatą. Zastanawiasz się czym jest magiczna gremolata? To nic innego jak posypka, w tradycyjnej wersji składająca się z połączenia posiekanej natki pietruszki, czosnku i cytrynowego zestu. W naszym przepisie gremolata została wzbogacona parmezanem, który znakomicie komponuje się ze smakiem zupy. Fasolę cannelini możesz kupić w w puszce, w wersji gotowanej na parze lub niełuskaną. Fasolę niełuskaną należy namoczyć w wo... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Mało osób zdaje sobie sprawę, że w wielu problemach kuchennych skuteczna może się okazać cytryna.
Czytaj dalej...Nastała już jesień, więc nasz organizm musi walczyć z bakteriami i wirusami wywołującymi przeziębienia lub grypę.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl