Śniadaniowe jajka sadzone smażone w parówkach

Śniadaniowe jajka sadzone smażone w parówkach

Śniadaniowe jajka sadzone smażone w parówkach

Abstrakcja na temat jajka śniadaniowego. Jajko sadzone smażone wewnątrz rozciętej parówki, ścięte białko i półpłynne żółtko. Na śniadaniowym stole prezentuje się apetycznie i niecodziennie. Możesz przygotować od święta i na co dzień, gdyż poniższy przepis jest szybki. Tyle cudowności możemy przygotować z jajek. Jaja na twardo, na miękko, jajecznica, naleśniki, jajka sadzone, jaja gotowane po benedyktyńsku, pasta jajeczna. Jajka są niezastąpionym produktem spożywczym, szczególnie te swojskie z chowu ściółkowego,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu ProstePesto.pl

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Dlaczego warto jeść jajka?

Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.

Czytaj dalej...

Jak łatwo i szybko obrać jajka ze skorupki?

Wydawać się może, że każdy potrafi ugotować jajko na twardo i potem je obrać. Niestety najwięcej problemów jest z tą drugą czynnością.

Czytaj dalej...

Gotowanie jajek na miękko, półtwardo, twardo i w koszulce

Gotowanie jajek nie jest wcale łatwe. Mając ochotę płynne żółtko, często się zdarza, że musimy się zadowolić jajkiem ugotowanym na twardo lub na odwrót.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.