Ćwiartki kurczaka najpierw podsmażone na mocno rozgrzanej patelni dla zamknięcia soków, następnie pieczone w piekarniku. Po upieczeniu mięso jest soczyste, a złocista skórka chrupiąca i przyjemnie przypieczona. Kurczak z wolnego wybiegu z niewielkiej przydomowej hodowli, gdzie kurki żyją długo i szczęśliwie. Karmione ekologiczną paszą, beztrosko spacerujące trawie, nie wszystkie kury mają taki żywot. Wielu z nas nie zdaje sobie sprawy, jak słabej jakości potrafi być kupowane w przeciętnym sklepie mięso. Najpier... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl