Tak się stało że ugotowałam na wczorajsze śniadanie za dużo owsianki. Dużo za dużo, poniosło mnie i wyszły jakieś 4 śniadaniowe porcje. Zastanawiałam się długo co zrobić z taką ilością płatków owsianych na mleku i tak oto powstały bułki owsiane. Ugotowaną owsiankę pozostawiłam w lodówce do kolejnego ranka, miseczkę okryłam na ten czas szczelnie przezroczystą folią spożywczą. Bułeczki są stworzone na bazie mąki pszennej, ale możesz też przygotować je na przykład pół na pół z mąki pszennej i owsianej. To jed... czytaj dalej...
Każdy z nas wie, że owsianka jest zdrowa lecz nie wiadomo dlaczego. Z pewnością dlatego, gdyż zawiera dużo błonnika i jest bogatym źródłem węglowodanów złożonych.
Czytaj dalej...Płatki owsiane zawierają witaminy z grupy B, E, PP oraz wszelkie mikroelementy odpowiadające za prawidłowe funkcjonowanie mięśni i układu nerwowego.
Czytaj dalej...Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...prostepesto.pl
ktoto.info
delaware24.pl
usacorp.pl
odebrac.pl
pychamniam.pl