Składniki : podwójny filet z kurczaka 7 łodyg selera naciowego puszka kukurydzy (duża) puszka ananasa 565 g sól, pieprz, majonez Przygotowanie : Mięso ugotować( może być takie ugotowane w rosole), kukurydzę i ananasa osączyć Umyte łodygi selera pokroić w kostkę Składniki połączyć, posolić, dodać szczyptę pieprzu, wymieszać, dodać majonez i ponownie wymieszać. czytaj dalej...
Już w dzieciństwie mieszałam mamie w garnkach :) Bywało zabawnie. Mama posoliła zupę, ja też. Później kiedy potrafiłam już pomagać w gotowaniu, to zapał jakby mi przeszedł... Ale po założeniu rodziny, gotowanie stało się codzienną koniecznością.
I od tego czasu zaczęła się moja przygoda z "pitraszeniem". Były kulinarne wzloty i upadki.Nie wszystko się od razu udawało :( Przez te lata nazbierało się przepisów i porad kulinarnych , które ułatwiały mi odnaleźć swój smak. Te, które sprawdziły się w codziennym gotowaniu zamieszczam na blogu. W ten sposób wszyscy Ci, którzy lubią gotować proste , a zarazem łatwe w przyrządzaniu potrawy znajdą coś dla siebie. Przepisów stopniowo będzie przybywać, więc proszę często tu zaglądać.
Powodzenia
Urszula