Kopenhaga okiem przyszłego cukiernika, part 2
Kopenhaga okiem przyszłego cukiernika, part 2
Dzień drugi, muszę przyznać, podobał mi się najbardziej. Tak naprawdę mogłabym go przeżyć jeszcze kilka razy, i nadal się nie nudzić. Bo czy może być coś lepszego dla przyszłego cukiernika niż odwiedziny w najlepszej hurtowni, jedzenie najpyszniejszych słodkości i podziwianie wystaw najznamienitszych cukierni...? Jeśli macie pomysły, ręka w górę. Mi nic do głowy nie przychodzi. Zaraz po śniadaniu zapakowaliśmy się w busika i ruszyliśmy na przedmieścia Kopenhagi. Mieści się tam Condi - najlepsza hurtownia, n... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Pożeraczka, czyli raz adobrze
Autor
gin
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
czekolada, do pracy, chleb, biała czekolada, cupcakes, polewa, śniadanie, mus, bułki, śniadania, ciasto, orzechy, malinowe, torty, obiad, tort, ciasto z masa, ciasta z masa, ciasto z orzechami, biała polewa do ciasta, ciasto kakaowe, proste ciasto, drugie śniadanie w pracy, chleb z ziarnami, obiad dla 2 osób, pomysł na obiad
Inne przepisy z Pożeraczka, czyli raz adobrze
Dodaj komentarz