Gołąbki z soczewicą i komosą ryżową.

Gołąbki z soczewicą i komosą ryżową.

Gołąbki z soczewicą i komosą ryżową.

Przepis na : obiad

GOŁĄBKI Z SOCZEWICĄ I KOMOSĄ RYŻOWĄ Składniki (ok. 8 gołąbków, w zależności od wielkości główki kapusty): 1 szklanka suchej czerwonej soczewicy - przepłukanej 1/2 szklanki komosy ryżowej białej - przepłukanej 300 g pieczarek 1 czerwona cebula 1 jajko 1 mała główka młodej kapusty 1 łyżka oleju 300- 400 g przecieru pomidorowego  1 łyżeczka suszonego oregano, bazylii, majeranku i słodkiej papryki szczypta ostrej papryki  sól, pieprz 1. Główkę młodej kapusty włóż do dużego garnka z wrzącą osoloną wodą... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Powiedz dietom nie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.