Przepis na : śniadanie
Kozi ser ma specyficzny, ostry smak. Świetnie łączy się ze słodyczą miodu, orzechami i masłem czosnkowym. Do tego chrupiąca bułeczka prosto z pieca. CUDO! Dlaczego warto jeść wyroby z koziego sera? ludzki organizm trawi je do 12 razy szybciej niż mleko krowie kozie mleko nie uczula tak bardzo jak mleko od krowy posiada więcej białka niż mleko krowie obniża cholesterol we krwi 10 dag sera to dzienne zapotrzebowanie wapnia Świeże mleko warto pić na: anemię kłopoty trawienne osteoporoz... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.
Czytaj dalej...