Fondant z masłem orzechowym

Fondant z masłem orzechowym

Fondant z masłem orzechowym

Przepis na : deser

Fondant z masłem orzechowym to prawdziwa rozpusta dla podniebienia. Ciastka z płynną czekoladą znajdziemy w menu wielu restauracji – jednak prostym sposobem możemy zrobić sobie takie w domu. Wystarczy kilka dobrej jakości składników: prawdziwe masło, czekolada o wysokiej zawartości kakaowca, ekologiczne jajka oraz ulubione masło orzechowe. Cały sekret ciastek polega na krótkim pieczeniu – wtedy środek fondantu pozostanie ugotowany, lecz jeszcze nie upieczony – dzięki temu będzie płynny i czekola... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Poezja smaku

Autor

PoezjaSmaku

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

czekolada, masło orzechowe, ciastka , jajko, orzechy, ciastka orzechowe, orzechowe ciastka, deser, desery, ciasteczka, ciasto, ciasteczka z czekolada, proste ciasto, bez pieczenia, ciasto z orzechami, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, ciasto z bezami, ciasto z masa, ciasta z masa

Inne przepisy z Poezja smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.

Zapoznaj się z informacją o plikach cookie

KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.

Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?

Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.

AkceptujęNie, dziękuję