Bakłażan po azjatycku

Bakłażan po azjatycku

Bakłażan po azjatycku

Bakłażan po azjatycku to takie połączenie aromatycznego ramenu z daniem typu stir-fry. Sycące, gęste, rozgrzewające – kryje się w nim mnóstwo smaków. Chińska potrawka z bakłażana w towarzystwie szpinaku idealnie sprawdzi się na wegetariański obiad w chłodne dni. Można zajadać łyżką, pałeczkami lub siorbać z miseczki. Jeśli lubicie orientalne smaki – musicie wypróbować bakłażana w takim wydaniu. Bakłażan po azjatycku: 1 średni bakłażan ok. 50 g świeżego szpinaku „baby” 2 szklanki buli... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Poezja smaku

Warto przeczytać

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

PoezjaSmaku

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, sosy, szpinak, imbir, makarony, makaron, chilli, kurczak, stir fry, potrawka, tarta, obiad, kurczak z czosnkiem, sos do kurczaka, makaron ze szpinakiem, sos do makaronu, sos chilli, dania z makaronem, kurczak z makaronem, dania chińskie, gotowany kurczak, mielone z warzywami, dania z kurczakiem, kurczak z warzywami, potrawka z kurczaka, kurczak po chińsku, dania na gorąco, obiad z makaronem, makaron na obiad, makaron po chińsku

Inne przepisy z Poezja smaku

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.