Przepis na : obiad
Chodziła za mną ta szynka. Leżała sobie i czekała 5 dni w zalewie, co dwa dni ją przewracałam. Zalewa z tego przepisu . Przepis podpatrzony na stronie Lidla wg Pascala. Idealnie pasowała do zmodyfikowanej przeze mnie soczewicy z tego samego przepisu. Nie była bym chyba sobą gdybym czegoś nie zmieniła i nie zrobiła po swojemu :) Polecam jako inne wydanie szyneczki z piekarnika. A jakie kanapki pyszne z taką szyneczką własnej produkcji :) Składniki 1,5 kg szynki wieprzowej 5 łyżek musztardy dijon 1-2 ząbki cz... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...