Przepis na : obiad
Dań z czerwoną fasolą ciąg dalszy. Jeśli ominął Was przepis na przepyszną pastę z czerwonej fasoli z dodatkiem chili i kakao pędźcie szybko przeczytać poprzedni wpis. Dziś klasyka gatunku, czyli chili. Chili to danie które znają chyba wszyscy. Jego najpopularniejszą wersją jest chili con carne czyli po prostu chili z mięsem, jako wegetarianka przygotowałam oczywiście chili non carne (czy też chili sin carne), co sprowadza się do tego, że mięso zastąpiłam czerwoną soczewicą. Danie wyszło ostre, aromaty... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.
Czytaj dalej...