Ruloniki z szynki faszerowane masą jajeczną

Ruloniki z szynki faszerowane masą jajeczną

Ruloniki z szynki faszerowane masą jajeczną

Przepis na : śniadanie

Bardzo szybka do przygotowania przekąska na świąteczne śniadanie. Dobrze sprawdzi się również na innych imprezach. Składniki: ok. 16 plastrów szynki (ich ilość zależna jest od zapotrzebowania i ilości gości) 5 jajek ugotowanych na twardo szczypiorek 2 łyżki chrzanu 2 łyżki majonezu sól, pieprz do smaku paski papryki i rzodkiewka do przystrojenia Wykonanie: 1. Jajka obrać ze skorupek, przekroić na pół, wyjąć żółtka do miski i rozetrzeć widelcem, a białka pokroić w małą kostkę. Żółtka połączyć... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Pasja Smaku

Warto przeczytać

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Sałatka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Sałatki stały się nieodłącznym elementem każdego menu. Jemy je na śniadanie, kolację, a czasami te treściwsze zastępują nam nawet obiad.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wielkanoc - top 30

Najlepsze przepisy na Wielkanoc.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.