Pierożki z ciasta francuskiego II

Pierożki z ciasta francuskiego II

Pierożki z ciasta francuskiego II

Przepis na : kolacja

Pierożki z ciasta francuskiego nam bardzo zasmakowały, dlatego powstała druga wersja tym razem bardziej rozbudowana.   Składniki: 2 opakowania ciasta francuskiego, ok 400 gr piersi z kurczaka, 1 cebula, 500 gr pieczarek, 2 serki topione (ja dałam goudę i edamski), olej, sól, pieprz, tymianek. Przygotowanie: na niewielkiej ilości oleju podduszamy lekko cebulkę. Do niej dodajemy pieczarki i dusimy, aż wyparuje z nich woda, którą puściły podczas duszenia. Do niej dodajemy drobno pokrojonego kurczaka (jeż... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Państwo Wojtczuk gotują

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

12 pysznych przekąsek na sylwestra

Najpyszniejsze przekąski na sylwestra, wybrane pod względem liczby przekierowań na przepis docelowy.

Czytaj dalej...

Autor

Państwo Wojtczuk gotują

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, francuskie, ciasto francuskie, pierogi przepis, pierogi, pieczarki, kurczak, ciasto francuskie, mięso, pierś, piersi, przekąska, mięso duszone, kolacja, pierś kurczaka, przekąski, przystawki, obiad, pierś z kurczaka, kurczak z pieczarkami, ser biały, pierś z kurczaka w cieście francuskim, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, dania z kurczakiem, pieczarki w cieście, dania z piersi kurczaka, drugie danie, kurczak z serem, potrawy z kurczaka

Inne przepisy z Państwo Wojtczuk gotują

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.