Szybki i lekki makaron w zielonym sosie brokułowym. Świetnie nadaje się na wiosenne i letnie obiady. Dzięki lekkiemu podgotowawniu brokułów podczas przygotowania tego dania, nie tracimy cennych składników odżywczych zawartych w warzywie. Makaron do dania wyieramy dowolnie, ale najlepiej się sprawdzają rodzaje, które potrafią na sobie przenieść dużo sosu np.: penne (rurki) , muszelki, świderki, kółka. Co ciekawe ten sos brokułowy będzie także dobrze pasował do włoskiego gnocchi. Print Makaron z brokułami – p... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...