Dżem z karmelizowanej cebuli

Dżem z karmelizowanej cebuli

Dżem z karmelizowanej cebuli

Dżem z karmelizowanej cebuli to pyszny i oryginalny dodatek do wielu potraw. Ma słodko-kwaśny smak i aksamitną konsystencję. Można go podawać z pieczywem, serami, mięsem, rybami, czy nawet jajkami. Świetnie nadaje się do postawienia na stole obok grillowanych dań. Print Dżem z karmelizowanej cebuli Course Dodatek, Grill Cuisine Europejska Keyword cebula, dodatek, dżem, grill, jałowiec Prep Time 15 minutes Cook Time 1 hour 15 minutes Total Time 1 hour 30 minutes Ingredients 1 kg cebuli 200 g jasnego brązowego cuk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu PanGotuje

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Składniki E - sprawdź, co kryje się pod chemicznymi dodatkami do żywności

Chemiczne dodatki do żywności potocznie nazywane „składnikami E” zostały dopuszczone do użytku przez instytucje Unii Europejskiej i są one uznawane za bezpieczne i dozwolone do użycia.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.