Przepis na : obiad
Nie wie m jak wy, ale ja bardzo często wykorzystuję szpinak w swoich wypiekach – zarówno tych na słodko , jak i na ostro . Kiedyś pokazywałam Wam pyszne ciacho Zielony Raj , które zrobiło furorę na blogu a dziś mam Dla Was pyszne muffinki szpinakowe ( a raczej szpinakowo-czosnkowe ) z serem. Błyskawiczne do zrobienia i mega pyszne! Idealne do zabrania na wycieczkę albo jako przekąska na imprezę! Smakują świetnie i znikają błyskawicznie! SKŁADNIKI: * szpinak ( mrożony ) – 400 g * czosnek –... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.
Czytaj dalej...Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...http://ostra-na-slodko.pl/