Roladki z Newelli z orzechami i suszonymi owocami

Roladki z Newelli z orzechami i suszonymi owocami

Roladki z Newelli z orzechami i suszonymi owocami

Przepis na : deser

Newella? Co to jest… Już objaśniam. To białko z jaj kurzych o smaku naturalnym lub wędzonym, które stosunkowo niedawno pojawiło się na rynku. Newella nie zawiera tłuszczu, cukru ani cholesterolu więc jest idealna dla osób dbających o zdrowie. Jak smakuje? Jak białko Jest bezwonna i bardzo delikatna, natomiast po zamarynowaniu uzyskamy całkiem inny produkt. Wszystko zależy od tego, do czego chcemy jej użyć i od inwencji twórczej kucharza Składniki:1 szklanka orzechów włoskich2 łyżki płynnego miodu5 suszo... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Oryginalny smak

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Jakich owoców nie powinno się ze sobą łączyć?

To, że zdrowa dieta powinna być bogata w duże ilości warzyw i owoców każdy z nas wie, lecz gdy nie jesteśmy specjalistami od zdrowia często nie mamy pojęcia, których produktów nie powinno się ze sobą łączyć.

Czytaj dalej...

Który miód jest najlepszy? Lecznicze właściwości miodu.

Właściwości miodu zależą od tego jakiego on jest pochodzenia. Pszczeli jest bakteriobójczy i antyseptyczne. Mimo tego ożywia mózg i korzystnie wpływa na pracę układu krwionośnego.

Czytaj dalej...

Autor

Oryginalny smakOryginalny smak

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

orzechy, śniadanie, śniadania, sezam, deser, desery, miód, ciasteczka, orzechy włoskie, jajko, czekolada, cynamon, ciasto, włoska, susz, roladki, pyszne ciasto, deser z owocami, ciasto z orzechami, ciasto z białek , ciasto z masa, ciasta z masa, ciasteczka z czekolada, owoce w czekoladzie

Inne przepisy z Oryginalny smak

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.