Share Pinterest Print Pieczona kukurydza z pietruszką, czosnkiem i czerwonym pieprzem to aromatyczna przekąska lub dodatek do obiadu. Przygotowanie jej jest bardzo proste i jestem pewna, że zadowoli niejedno podniebienie Składniki: 2 kolby kukurydzy cukrowej 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 1 łyżka czerwonego pieprzu 1 ząbek czosnku 1 łyżka miękkiego masła 2 płaskie łyżki majonezu sól Przygotowanie: Kolby kukurydzy obrać z liści i nitek, umyć i osuszyć. Do miseczki przełożyć miękkie masło. Dodać majonez, pr... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...