Share Pinterest Print Wegetariańskie kaszotto z botwinką i fetą z dodatkiem marchewki i pietruszki. Idealny wiosenny obiad lub ciepła kolacja. Przygotowałam je z kaszy pęczak, ale może być inna np. gryczana lub bulgur. Kaszotto z botwinką i fetą Składniki: 150 g kaszy pęczak 1 pęczek botwinki z buraczkami 1 mała marchewka 1 malutka pietruszka 1 cebula 2 ząbki czosnku 2 szklanki bulionu 1/3 szklanki białego wytrawnego wina 3 łyżki oliwy z oliwek sól pieprz Dodatkowo: ser feta (lub ser kozi pleśniowy) Przygot... czytaj dalej...
Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...