Ketchup z cukinii to doskonała alternatywa dla tych sklepowych, które zawierają cukier lub słodziki, konserwanty i wzmacniacze smaku. Taki domowy nie dość że jest zdrowy to wychodzi o wiele smaczniejszy, gęsty, łączy w sobie różne smaki i aromaty przypraw oraz warzyw. Sprawdzi się też doskonale jako sos do mięsa czy makaronu konjac oraz jako dip do przystawek. Dzięki temu, że mamy warzywa z działki, czyli ekologiczne mam dodatkową pewność co do jakości takiego ketchupu. Składniki na ketchup z cukinii: 3 kg obrane... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...W przypadku gdy masz grupę krwi 0, doskonale trawisz mięso i ryby. Produkty z którymi masz problem to z pewnością wszelkie zboża, gdyż zakłócają Twoją przemianę materii.
Czytaj dalej...Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.
Czytaj dalej...Mam na imię Ola i od 2013 roku jestem fanką LCHF i ketozy, dzięki którym udało mi się schudnąć 25 kg oraz odzyskać zdrowie. Ola la LCHF to blog o odżywianiu wg modelu LCHF (low carb high fat). Znajdziecie tu zatem wszelkie informacje na temat diet wysokotłuszczowych i niskowęglowodanowych takich jak LCHF, ketogeniczna czy optymalna.