Przepis na : kolacja
Zapiekany królik z rozmarynem i boczniakami Bez sprzecznie jest to nasze ulubione danie i naprawdę, nie wiem czemu, mięso królika jest tak mało popularne w naszym kraju , przecież jest niesamowicie delikatne i pyszne . Królik to jeden z najzdrowszych gatunków mięsa , chudy , lekko strawny , delikatny i bogaty w mikro elementy oraz białko . Naprawdę warto wprowadzić go do jadłospisu , chociaż co jakiś czas. Ta potrawa podbiła nasze żołądki , jak żadna inna , a powstała przez przypadek , obrodziły nam boczni... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?
Czytaj dalej...Suszona pomarańcza na choinkę to prosty dodatek, który doda naszemu drzewku trochę tropikalnych klimatów.
Czytaj dalej...