Czerwona fasola po bretońsku

Czerwona fasola po bretońsku

Fasolka po bretońsku znajduje się na liście potraw, które są sycące, można przygotować szybko i na zapas. To danie znajduje się także na liście naszych ulubionych potraw:) Polecam również inne przepisy na dania z fasolą Fasolka po bretońsku w postaci zupy Fasolka po bretońsku Fasola po bretońsku II Chili con carne (z indykiem)   Chili con carne (z wołowiną) Czerwona fasola po bretońsku  Składniki: 2 puszki fasoli (ja dałam czerwoną) 200g kiełbasy (np. śląskiej, podwawelskiej) 500ml przecieru pomidorow...

Czytaj dalej na blogu Obiad gotowy

Warto przeczytać

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.